Thinker Studios @thinker.studios

thinker.studios

Thinker Studios 🔺 #ThinkerStudios #BurukCantik #TrollLala

Thinker Studios (@thinker.studios) Recent Photos and Videos

  • Wow! Episod Samsung minggu ini kita akan lihat dua “Air Flyer Sausage”, Haze & kawan dia Amir untuk membuat Samsung Challenge ‘Sky Diving’! Min seronok sangat sebab buat kali pertama kita akan tengok ‘jerebu’ di udara, menggunakan S10 Series!

Tunggu apa lagi, korang boleh undi cabaran yang Haze & kawannya kena buat dekat www.S10BeUnbeaten.com then tengok show malam ni dekat HLive, pukul 8.30Malam nanti!
  • Wow! Episod Samsung minggu ini kita akan lihat dua “Air Flyer Sausage”, Haze & kawan dia Amir untuk membuat Samsung Challenge ‘Sky Diving’! Min seronok sangat sebab buat kali pertama kita akan tengok ‘jerebu’ di udara, menggunakan S10 Series! Tunggu apa lagi, korang boleh undi cabaran yang Haze & kawannya kena buat dekat www.S10BeUnbeaten.com then tengok show malam ni dekat HLive, pukul 8.30Malam nanti!
  • 1331 1 1 week ago
  • Bila Geng Mak-Mak sembang pasal anak, memang macam makcik bawang ah!

Episod baru ‘Sembang Urat Putus’ dah keluar! Apa lagi kasi serbu ah!
  • Bila Geng Mak-Mak sembang pasal anak, memang macam makcik bawang ah! Episod baru ‘Sembang Urat Putus’ dah keluar! Apa lagi kasi serbu ah!
  • 2465 6 1 week ago
  • Dengar cerita min 2 palatau pasal peribahasa dalam episod #LifeAtThinker kali ni. Dah tengok lom? link kat profile!
#ThinkerStudios
  • Dengar cerita min 2 palatau pasal peribahasa dalam episod #lifeatthinker kali ni. Dah tengok lom? link kat profile! #thinkerstudios
  • 3340 13 1 week ago
  • Tak sabar Min nak tengok “Bucket List” selebriti kita lagi-lagi “Selebriti Haiqal”. Kita start cabaran selebriti kita minggu ini dengan Yaya & korang dah boleh start undi cabaran apa Yaya kena buat samada Pilihan A/Pilihan B.

Korang boleh undi dekat www.s10beunbeaten.com (Min dah letak kat profile) Kalau korang undi, boleh menang Samsung Galaxy Buds yang sepatutnya upah untuk Min!

Kalau dah vote tu, esok (Selasa) boleh tengok undian mana yang @yayazahir kena buat dekat @officialhlive 8.30Malam nanti.

Min harap Yaya nangis, regardless cabaran apa pun. HAHAHA!
  • Tak sabar Min nak tengok “Bucket List” selebriti kita lagi-lagi “Selebriti Haiqal”. Kita start cabaran selebriti kita minggu ini dengan Yaya & korang dah boleh start undi cabaran apa Yaya kena buat samada Pilihan A/Pilihan B. Korang boleh undi dekat www.s10beunbeaten.com (Min dah letak kat profile) Kalau korang undi, boleh menang Samsung Galaxy Buds yang sepatutnya upah untuk Min! Kalau dah vote tu, esok (Selasa) boleh tengok undian mana yang @yayazahir kena buat dekat @officialhlive 8.30Malam nanti. Min harap Yaya nangis, regardless cabaran apa pun. HAHAHA!
  • 1914 9 2 weeks ago
  • Min bengang sebab Min jeles dengan Yaya, Haze, Shalma & Haiqal (Min 2) sebab dapat buat bucket list dorang! Min dengar cerita dorang ada challenge masa buat bucket list tu. Harap-harap dorang buat #NoClothesChallenge baru Min rasa fair sebab tak ajak Min! Korang pun boleh join kenakan dorang dengan pilih challenge apa yang korang nak tengok. Sonang jo, click www.s10beunbeaten.com untuk vote, dan lagi best, Samsung nak belanja korang Samsung Galaxy Buds kepada yang bertuah.

Jangan lupa vote & tengok HLive mulai dari 9 April, setiap Selasa, 8.30 Malam. 
#SamsungGalaxyS10
#S10BeUnbeaten
#HLive
  • Min bengang sebab Min jeles dengan Yaya, Haze, Shalma & Haiqal (Min 2) sebab dapat buat bucket list dorang! Min dengar cerita dorang ada challenge masa buat bucket list tu. Harap-harap dorang buat #noclotheschallenge baru Min rasa fair sebab tak ajak Min! Korang pun boleh join kenakan dorang dengan pilih challenge apa yang korang nak tengok. Sonang jo, click www.s10beunbeaten.com untuk vote, dan lagi best, Samsung nak belanja korang Samsung Galaxy Buds kepada yang bertuah. Jangan lupa vote & tengok HLive mulai dari 9 April, setiap Selasa, 8.30 Malam. #samsunggalaxys10 #s10beunbeaten #hlive
  • 2085 7 2 weeks ago
  • Tanda seru lebih tu sebab masih ada yang bertanya hari ni atau esok selepas tengok episod #LifeAtThinker baru 😂 So, kitorang confirmkan lagi, AHAD 7 APRIL, 11 PAGI. Jumpa sana esokk!
  • Tanda seru lebih tu sebab masih ada yang bertanya hari ni atau esok selepas tengok episod #lifeatthinker baru 😂 So, kitorang confirmkan lagi, AHAD 7 APRIL, 11 PAGI. Jumpa sana esokk!
  • 6179 268 2 weeks ago
  • Morning!

Ni bukan Min ke apa ke, ni Apai menulis.

Aku, Syafiq dan Nazrin dah ready. Orang JB dah ready untuk #ThinkerStudios X #HerbalEssence #LittleJoy giveaway?

Untuk berlaku adil kali ni, ada beberapa syarat aku nak cakap:

Pertama, kitorang akan start bagi nombor jam 11 pagi. 
Kedua, nombor akan diberikan pada mereka yang beratur je, mengikut turutan. No beratur, no nombor.

Ketiga, setiap satu nombor hanya boleh redeem satu set je.

Simple kan, kalau degil sangat, dan tak ikut syarat kat atas, kitorang cancel giveaway and balik

Jumpa dekat @chaiwallaco kejap lagi ye

#apaitaksayangsorgapaisayangsemua
  • Morning! Ni bukan Min ke apa ke, ni Apai menulis. Aku, Syafiq dan Nazrin dah ready. Orang JB dah ready untuk #thinkerstudios X #herbalessence #littlejoy giveaway? Untuk berlaku adil kali ni, ada beberapa syarat aku nak cakap: Pertama, kitorang akan start bagi nombor jam 11 pagi. Kedua, nombor akan diberikan pada mereka yang beratur je, mengikut turutan. No beratur, no nombor. Ketiga, setiap satu nombor hanya boleh redeem satu set je. Simple kan, kalau degil sangat, dan tak ikut syarat kat atas, kitorang cancel giveaway and balik Jumpa dekat @chaiwallaco kejap lagi ye #apaitaksayangsorgapaisayangsemua
  • 12275 141 4 weeks ago
  • 12 tghari. Ahad 24 Mac. Chaiwalla & Co. Container Cafe ( @chaiwallaco ).
.
.
Apa atas ni? Haaa gi tengok episod baru #LifeAtThinker sekarang sekaranggg! 🤯 Link kat profile.
#ThinkerStudios
  • 12 tghari. Ahad 24 Mac. Chaiwalla & Co. Container Cafe ( @chaiwallaco ). . . Apa atas ni? Haaa gi tengok episod baru #lifeatthinker sekarang sekaranggg! 🤯 Link kat profile. #thinkerstudios
  • 4514 51 1 month ago