#sketchaday Instagram Photos & Videos

sketchaday - 2392203 posts

Latest Instagram Posts

  • raindrisz - ハムザ レイン @raindrisz 20 minutes ago
  • .
Harapnya tak terlambat nak ucap Selamat Hari Raya kt abg sekeluarga, sorrylah terambik gambar #viezaalia sexy sikit hehe
.
Apapun...semoga sentiasa berbahagia di samping anak² semua, bila lagi nak hangout sesama bang? Lama nauuu tak jumpa ni...kot ada bisnes baru nak share lagi, boleh dengauuu hehe...take care bang Lan, wherever u are! 😁
. . Harapnya tak terlambat nak ucap Selamat Hari Raya kt abg sekeluarga, sorrylah terambik gambar #viezaalia sexy sikit hehe . Apapun...semoga sentiasa berbahagia di samping anak² semua, bila lagi nak hangout sesama bang? Lama nauuu tak jumpa ni...kot ada bisnes baru nak share lagi, boleh dengauuu hehe...take care bang Lan, wherever u are! 😁 .
  • . Harapnya tak terlambat nak ucap Selamat Hari Raya kt abg sekeluarga, sorrylah terambik gambar #viezaalia sexy sikit hehe . Apapun...semoga sentiasa berbahagia di samping anak² semua, bila lagi nak hangout sesama bang? Lama nauuu tak jumpa ni...kot ada bisnes baru nak share lagi, boleh dengauuu hehe...take care bang Lan, wherever u are! 😁 .
  • 18 2
  • raindrisz - ハムザ レイン @raindrisz 1 day ago
  • .
Tuhan...
Aku bagaikan sebutir pasir
Yang lemah lagi kerdil
Teguhkan keimanan jiwaku
Agar tidak terpesong darimu!
.
Nomiiii, ingat tak lagu tatak @fauziahlatiff ni? Nomi nyanyi feeling habis time masuk SINARAN PASPORT KEGEMILANGAN dulu? Hehe, kena berlakon jadi anak tiri peluk bear sambil nyanyi haha...x banyak benda yg jibek ingat tp antara yg mmg lekat kt kepala masa lepak kt padang area bkt jelutong mlm², makan dominos pizza dgn Hjh Roslina sambil tabur sambal hitam air tangan mak nomi time tu, bawak fresh dari pahang...mekasihhhh! First time dpt mkn sambal hitam...excitedddd!!!
.
Waduhhhh, kenangan 8 thn dulu berpuing² berputar semula gara² insiden semalam hehe! Hudaifah pun x lama lagi bermisai dah...kita jer yg x tua² lagi kan? #tiberrrr wlpn x kerap jumpa, tapi ingatan x penah menjauhkan ukhuwah, inshaaAllah! 😁
. . Tuhan... Aku bagaikan sebutir pasir Yang lemah lagi kerdil Teguhkan keimanan jiwaku Agar tidak terpesong darimu! . Nomiiii, ingat tak lagu tatak @fauziahlatiff ni? Nomi nyanyi feeling habis time masuk SINARAN PASPORT KEGEMILANGAN dulu? Hehe, kena berlakon jadi anak tiri peluk bear sambil nyanyi haha...x banyak benda yg jibek ingat tp antara yg mmg lekat kt kepala masa lepak kt padang area bkt jelutong mlm², makan dominos pizza dgn Hjh Roslina sambil tabur sambal hitam air tangan mak nomi time tu, bawak fresh dari pahang...mekasihhhh! First time dpt mkn sambal hitam...excitedddd!!! . Waduhhhh, kenangan 8 thn dulu berpuing² berputar semula gara² insiden semalam hehe! Hudaifah pun x lama lagi bermisai dah...kita jer yg x tua² lagi kan? #tiberrrr wlpn x kerap jumpa, tapi ingatan x penah menjauhkan ukhuwah, inshaaAllah! 😁 .
  • . Tuhan... Aku bagaikan sebutir pasir Yang lemah lagi kerdil Teguhkan keimanan jiwaku Agar tidak terpesong darimu! . Nomiiii, ingat tak lagu tatak @fauziahlatiff ni? Nomi nyanyi feeling habis time masuk SINARAN PASPORT KEGEMILANGAN dulu? Hehe, kena berlakon jadi anak tiri peluk bear sambil nyanyi haha...x banyak benda yg jibek ingat tp antara yg mmg lekat kt kepala masa lepak kt padang area bkt jelutong mlm², makan dominos pizza dgn Hjh Roslina sambil tabur sambal hitam air tangan mak nomi time tu, bawak fresh dari pahang...mekasihhhh! First time dpt mkn sambal hitam...excitedddd!!! . Waduhhhh, kenangan 8 thn dulu berpuing² berputar semula gara² insiden semalam hehe! Hudaifah pun x lama lagi bermisai dah...kita jer yg x tua² lagi kan? #tiberrrr wlpn x kerap jumpa, tapi ingatan x penah menjauhkan ukhuwah, inshaaAllah! 😁 .
  • 157 16