#review Instagram Photos & Videos

review - 5968911 posts

Latest Instagram Posts

  • beauty.review2.0 - Beauty Review @beauty.review2.0 5 minutes ago
  • Hola!
Oggi nuovo post su dei prodotti che @qibestcosmetics mi ha gentilmente fatto provare 😍
🌸QIBEST COSMETICS- LIQUID EYESHADOW🌸
🛍 AliExpress 💲 1,50€/2,00€
•
•
•
Oggi parliamo di questi liquid eye shadow di @qibestcosmetics 
Le colorazioni che ho ricevuto sono (da sinistra nella foto è dal basso negli Swatch):
✨06 the milky way ✨08 rose gold
✨11 charming brown
✨14 belle
Ho adorato questi ombretti liquidi😍 una volta applicati si fissano e non si appiccicano alla palpebra👍🏻 i brillantini all interno non si staccano, anzi rimangono lì fermi al suo posto! Sono stratificabili ovviamente basta far asciugare bene lo strato prima di applicarne un altro
La loro asciugatura è veloce.
Non mi hanno dato problemi di bruciore i irritazione☺️
Voglio ringraziare @qibestcosmetics per avermi fatto provare questi prodotti, ne sono rimasta veramente contenta☺️
VOTO: 8.5/10

#eyes#liquideyeshadow#glitter #makeup#beautyreview#beauty#love#passione#cosmetics#cosmetic#instamakeup#review Hola! Oggi nuovo post su dei prodotti che @qibestcosmetics mi ha gentilmente fatto provare 😍 🌸QIBEST COSMETICS- LIQUID EYESHADOW🌸 🛍 AliExpress 💲 1,50€/2,00€ • • • Oggi parliamo di questi liquid eye shadow di @qibestcosmetics Le colorazioni che ho ricevuto sono (da sinistra nella foto è dal basso negli Swatch): ✨06 the milky way ✨08 rose gold ✨11 charming brown ✨14 belle Ho adorato questi ombretti liquidi😍 una volta applicati si fissano e non si appiccicano alla palpebra👍🏻 i brillantini all interno non si staccano, anzi rimangono lì fermi al suo posto! Sono stratificabili ovviamente basta far asciugare bene lo strato prima di applicarne un altro La loro asciugatura è veloce. Non mi hanno dato problemi di bruciore i irritazione☺️ Voglio ringraziare @qibestcosmetics per avermi fatto provare questi prodotti, ne sono rimasta veramente contenta☺️ VOTO: 8.5/10 #eyes#liquideyeshadow#glitter #makeup#beautyreview#beauty#love#passione#cosmetics#cosmetic#instamakeup#review
  • Hola! Oggi nuovo post su dei prodotti che @qibestcosmetics mi ha gentilmente fatto provare 😍 🌸QIBEST COSMETICS- LIQUID EYESHADOW🌸 🛍 AliExpress 💲 1,50€/2,00€ • • • Oggi parliamo di questi liquid eye shadow di @qibestcosmetics Le colorazioni che ho ricevuto sono (da sinistra nella foto è dal basso negli Swatch): ✨06 the milky way ✨08 rose gold ✨11 charming brown ✨14 belle Ho adorato questi ombretti liquidi😍 una volta applicati si fissano e non si appiccicano alla palpebra👍🏻 i brillantini all interno non si staccano, anzi rimangono lì fermi al suo posto! Sono stratificabili ovviamente basta far asciugare bene lo strato prima di applicarne un altro La loro asciugatura è veloce. Non mi hanno dato problemi di bruciore i irritazione☺️ Voglio ringraziare @qibestcosmetics per avermi fatto provare questi prodotti, ne sono rimasta veramente contenta☺️ VOTO: 8.5/10 #eyes#liquideyeshadow#glitter #makeup#beautyreview#beauty#love#passione#cosmetics#cosmetic#instamakeup#review
  • 3 2
  • supperinthesuburbs - Emma Walton @supperinthesuburbs 7 minutes ago
  • Had such a good birthday meal at @wildfoodcafe_islington (sister restaurant of Wild Food Cafe in Neal's Yard, Covent Garden). Everything is beautiful, from the decor, to the cocktails and of course the food. Just look at that plating!!! We had a full 4 courses (including the "cheese"board) and not a single dish dissapointed.

Quote of the evening from @beerinthesuburbs "this is the first time I've ever eaten a vegan meal and not felt like something was missing". If I could cook like that I'd be vegan forever.

Have you been to Wild Food Cafe? Either the one in Covent Garden or the new Islington branch?

Oh...and top tip...get the mezcal margarita. It's so smokey and delicious!

#TOTastemaker #restaurant #review #vegan #veganuary #fbc19uk Had such a good birthday meal at @wildfoodcafe_islington (sister restaurant of Wild Food Cafe in Neal's Yard, Covent Garden). Everything is beautiful, from the decor, to the cocktails and of course the food. Just look at that plating!!! We had a full 4 courses (including the "cheese"board) and not a single dish dissapointed. Quote of the evening from @beerinthesuburbs "this is the first time I've ever eaten a vegan meal and not felt like something was missing". If I could cook like that I'd be vegan forever. Have you been to Wild Food Cafe? Either the one in Covent Garden or the new Islington branch? Oh...and top tip...get the mezcal margarita. It's so smokey and delicious! #totastemaker #restaurant #review #vegan #veganuary #fbc19uk
  • Had such a good birthday meal at @wildfoodcafe_islington (sister restaurant of Wild Food Cafe in Neal's Yard, Covent Garden). Everything is beautiful, from the decor, to the cocktails and of course the food. Just look at that plating!!! We had a full 4 courses (including the "cheese"board) and not a single dish dissapointed. Quote of the evening from @beerinthesuburbs "this is the first time I've ever eaten a vegan meal and not felt like something was missing". If I could cook like that I'd be vegan forever. Have you been to Wild Food Cafe? Either the one in Covent Garden or the new Islington branch? Oh...and top tip...get the mezcal margarita. It's so smokey and delicious! #totastemaker #restaurant #review #vegan #veganuary #fbc19uk
  • 8 0
  • yurt1019 - Yağmur YURT @yurt1019 7 minutes ago
  • Morning.. 😊
#review kali ini tentang container inn hotel yg ada di puncak, pertama dateng sempet nyasar ngikutin google maps, ternyata gang di maps kelebihan sedikit. Tepatnya ada di belakang resto Mini Jack
Nahh!! Kesan pertama liat susunan kontener dan hotelnya adalah agak turun mood pas ngeliat parkiran ga ad terpalnya, kemudian receptionist nd ruang loby nya kecil bgt, berasa kyknya ini hotel ga terlalu enak deh. 
TAPIIIII... TAPI nih ya  pas masuk ke kamarnya ternyata bersih banget, selimutnya dan spreinya bersiiiihhh super putih dan wangiiii, wah ini sih ngalahin bersihnya hotel bintang 3 jg di puncak yg wkt dulu prnah nginep hehe (sprei kotor kumuh dan handuk bau)
Tatanan ruangnya jg modern dan minimalis, lampu kamarnya ada wrna biru kuning dan putih yg bisa kita atur sesuai mau kita 🤗
Oiya tp ini bener2 buat nginep aj sih, ga yg entertaining kyk ada kolam dan tempat gym dll.
HARGA : ada 2 tipe, biasa dan VIP. Yg VIP 500rb dan yg biasa 300rb. Wkt kita kesana pas banget dpt promo dari pergih-pergih jd cuma bayar 140rb. Lumayan deh buat numpang tidur 😊
#review #reviewhotel #containerinn #puncak #hotelpuncak #hotelcontainer #containerhotel #rafalearnandplay #toddler #toddlerfun #hoteleview #reviewhotel #instareview #video Morning.. 😊 #review kali ini tentang container inn hotel yg ada di puncak, pertama dateng sempet nyasar ngikutin google maps, ternyata gang di maps kelebihan sedikit. Tepatnya ada di belakang resto Mini Jack Nahh!! Kesan pertama liat susunan kontener dan hotelnya adalah agak turun mood pas ngeliat parkiran ga ad terpalnya, kemudian receptionist nd ruang loby nya kecil bgt, berasa kyknya ini hotel ga terlalu enak deh. TAPIIIII... TAPI nih ya pas masuk ke kamarnya ternyata bersih banget, selimutnya dan spreinya bersiiiihhh super putih dan wangiiii, wah ini sih ngalahin bersihnya hotel bintang 3 jg di puncak yg wkt dulu prnah nginep hehe (sprei kotor kumuh dan handuk bau) Tatanan ruangnya jg modern dan minimalis, lampu kamarnya ada wrna biru kuning dan putih yg bisa kita atur sesuai mau kita 🤗 Oiya tp ini bener2 buat nginep aj sih, ga yg entertaining kyk ada kolam dan tempat gym dll. HARGA : ada 2 tipe, biasa dan VIP. Yg VIP 500rb dan yg biasa 300rb. Wkt kita kesana pas banget dpt promo dari pergih-pergih jd cuma bayar 140rb. Lumayan deh buat numpang tidur 😊 #review #reviewhotel #containerinn #puncak #hotelpuncak #hotelcontainer #containerhotel #rafalearnandplay #toddler #toddlerfun #hoteleview #reviewhotel #instareview #video
  • Morning.. 😊 #review kali ini tentang container inn hotel yg ada di puncak, pertama dateng sempet nyasar ngikutin google maps, ternyata gang di maps kelebihan sedikit. Tepatnya ada di belakang resto Mini Jack Nahh!! Kesan pertama liat susunan kontener dan hotelnya adalah agak turun mood pas ngeliat parkiran ga ad terpalnya, kemudian receptionist nd ruang loby nya kecil bgt, berasa kyknya ini hotel ga terlalu enak deh. TAPIIIII... TAPI nih ya pas masuk ke kamarnya ternyata bersih banget, selimutnya dan spreinya bersiiiihhh super putih dan wangiiii, wah ini sih ngalahin bersihnya hotel bintang 3 jg di puncak yg wkt dulu prnah nginep hehe (sprei kotor kumuh dan handuk bau) Tatanan ruangnya jg modern dan minimalis, lampu kamarnya ada wrna biru kuning dan putih yg bisa kita atur sesuai mau kita 🤗 Oiya tp ini bener2 buat nginep aj sih, ga yg entertaining kyk ada kolam dan tempat gym dll. HARGA : ada 2 tipe, biasa dan VIP. Yg VIP 500rb dan yg biasa 300rb. Wkt kita kesana pas banget dpt promo dari pergih-pergih jd cuma bayar 140rb. Lumayan deh buat numpang tidur 😊 #review #reviewhotel #containerinn #puncak #hotelpuncak #hotelcontainer #containerhotel #rafalearnandplay #toddler #toddlerfun #hoteleview #reviewhotel #instareview #video
  • 0 0
  • hintonmagazine - HINTON Magazine @hintonmagazine 7 minutes ago
  • We will be celebrating the upcoming 2nd anniversary of @ivysohobrass in the iconic area of #Soho. We will be tasting a reviewing cocktails from their new cocktail menu which is set to pay homage to sohos history of music. Make sure you keep your eyes peeled for our collaboration with this iconic brand. We will be celebrating the upcoming 2nd anniversary of @ivysohobrass in the iconic area of #soho. We will be tasting a reviewing cocktails from their new cocktail menu which is set to pay homage to sohos history of music. Make sure you keep your eyes peeled for our collaboration with this iconic brand.
  • We will be celebrating the upcoming 2nd anniversary of @ivysohobrass in the iconic area of #soho. We will be tasting a reviewing cocktails from their new cocktail menu which is set to pay homage to sohos history of music. Make sure you keep your eyes peeled for our collaboration with this iconic brand.
  • 5 1
  • ciaraxchase - Ciara Chase @ciaraxchase 8 minutes ago
  • @jomalonelondon English Pear & Freesia sample. Floral notes are very strong, which is not really me. I typically go for sandalwood/amber musky types scents. How about you? 💭 @jomalonelondon English Pear & Freesia sample. Floral notes are very strong, which is not really me. I typically go for sandalwood/amber musky types scents. How about you? 💭
  • @jomalonelondon English Pear & Freesia sample. Floral notes are very strong, which is not really me. I typically go for sandalwood/amber musky types scents. How about you? 💭
  • 3 1
  • survivedtheshows - SurvivedtheShows @survivedtheshows 8 minutes ago
  • #Manifesters siete pronti? 😎
Non perdetevi la nostra #Review 📝👇 Puntata #11 della 1a stagione:

http://survivedtheshows.altervista.org/it/manifest-1x11-contrails-recensione/ #manifesters siete pronti? 😎 Non perdetevi la nostra #review 📝👇 Puntata #11 della 1a stagione: http://survivedtheshows.altervista.org/it/manifest-1x11-contrails-recensione/
  • #manifesters siete pronti? 😎 Non perdetevi la nostra #review 📝👇 Puntata #11 della 1a stagione: http://survivedtheshows.altervista.org/it/manifest-1x11-contrails-recensione/
  • 0 0