#ombak Instagram Photos & Videos

ombak - 82857 posts

Latest Instagram Posts

  • balinippon - APA?情報センター @balinippon 22 hours ago
  • SAMUAN TIGA TEMPLE CEREMONY🙏
#JeroSutri
#Ombak-Ombakan
#SiatSanpian
#21-04-2019
サムアン•ティガ寺院のお祭りです。
本日はシアト•サンピアン儀式です。
2019年4月28日までお寺のお祭りが行われてます。
毎晩伝統バリ舞踊が行われてます。
古いチャロナラン舞踊は4月22日、23日、27日に行われてます🙏
詳しい情報は:
08510-8001110
08123-957134
apainfo@indo.net.id
wayan_apa@yahoo.co.jp
http://informationcenter-apa.com SAMUAN TIGA TEMPLE CEREMONY🙏 #jerosutri #ombak-Ombakan #siatsanpian #21-04-2019 サムアン•ティガ寺院のお祭りです。 本日はシアト•サンピアン儀式です。 2019å¹´4月28日までお寺のお祭りが行われてます。 毎晩伝統バリ舞踊が行われてます。 古いチャロナラン舞踊は4月22日、23日、27日に行われてます🙏 詳しい情報は: 08510-8001110 08123-957134 apainfo@indo.net.id wayan_apa@yahoo.co.jp http://informationcenter-apa.com
  • SAMUAN TIGA TEMPLE CEREMONY🙏 #jerosutri #ombak-Ombakan #siatsanpian #21-04-2019 サムアン•ティガ寺院のお祭りです。 本日はシアト•サンピアン儀式です。 2019å¹´4月28日までお寺のお祭りが行われてます。 毎晩伝統バリ舞踊が行われてます。 古いチャロナラン舞踊は4月22日、23日、27日に行われてます🙏 詳しい情報は: 08510-8001110 08123-957134 apainfo@indo.net.id wayan_apa@yahoo.co.jp http://informationcenter-apa.com
  • 26 0
  • shafie_suriani - Suriani Shafie @shafie_suriani 1 day ago
  • #TakLamaDahRamadanDanRaya

Kak Mah dulu ada tanya kita: " Cik Su, Kak Nie berkenan betol la dengan penapis air Coway. Yang duk iklan dalam TV tu, pekenama ntah, Ombak kot. Tapi, ada dah penapis air kat rumah, ok jer lagi."
.
" Oh, #Ombak. Memang menarik pun Kak Nie, special model untuk Malaysia tu, kapasiti pun besar, design & teknologi memang up-to-date la. Nak ker?.
.
" Memang la nak, tapi dah ada penapis air kat rumah, rugi la plak rase kalau ambik lagi satu".
.
" Don't worry Kak Nie, sekarang ada promosi #JomTukar. Mih le tukar yang lama tu dengan Coway Ombak. Harga? Kompom la lagi murah dari biasa, dah nama oun tukar kan. NAK?

#HappyHealthyCoway #MakeLifeEasier #LivePure #taklamadahramadandanraya Kak Mah dulu ada tanya kita: " Cik Su, Kak Nie berkenan betol la dengan penapis air Coway. Yang duk iklan dalam TV tu, pekenama ntah, Ombak kot. Tapi, ada dah penapis air kat rumah, ok jer lagi." . " Oh, #ombak. Memang menarik pun Kak Nie, special model untuk Malaysia tu, kapasiti pun besar, design & teknologi memang up-to-date la. Nak ker?. . " Memang la nak, tapi dah ada penapis air kat rumah, rugi la plak rase kalau ambik lagi satu". . " Don't worry Kak Nie, sekarang ada promosi #jomtukar. Mih le tukar yang lama tu dengan Coway Ombak. Harga? Kompom la lagi murah dari biasa, dah nama oun tukar kan. NAK? #happyhealthycoway #makelifeeasier #livepure
  • #taklamadahramadandanraya Kak Mah dulu ada tanya kita: " Cik Su, Kak Nie berkenan betol la dengan penapis air Coway. Yang duk iklan dalam TV tu, pekenama ntah, Ombak kot. Tapi, ada dah penapis air kat rumah, ok jer lagi." . " Oh, #ombak. Memang menarik pun Kak Nie, special model untuk Malaysia tu, kapasiti pun besar, design & teknologi memang up-to-date la. Nak ker?. . " Memang la nak, tapi dah ada penapis air kat rumah, rugi la plak rase kalau ambik lagi satu". . " Don't worry Kak Nie, sekarang ada promosi #jomtukar. Mih le tukar yang lama tu dengan Coway Ombak. Harga? Kompom la lagi murah dari biasa, dah nama oun tukar kan. NAK? #happyhealthycoway #makelifeeasier #livepure
  • 3 2