#loveteroxxx Instagram Photos & Videos

loveteroxxx - 664 posts

Latest Instagram Posts

  • islamtrend - maskoclak @islamtrend 9 months ago
  • -  #ReviewByBlessinghunter 😍
Hai Assalamualaikum semuaaa~
Sis dah try dah churros flavour yg baru launch tu. Nama dia “Golden Salted Egg Churros” and rasa dia memang sedap & rare! Lain dari yang lain. Nama pun dah menyelerakan!

Follow 
@islamtrend 
@islamtrend -
Kebiasaannya churros kat kedai2 lain mesti rasa manis cinnamon sugar tu je tapi apa yang best dekat @streetchurrosmy nie sebab ada banyak pilihan churros. Bukan setakat churros stick bentuk yang common tu. Ada macam-macam lagi jenis korang boleh pilih sendiri. Flavour pun banyak pilihan. Bagi sis, flavour yang baru nie sedap sangat! Sebab ada rasa masam2 masin sikit. Rasa macam jajan yg twisties tu lebih kurang. Kalau nak belanja mak ayah memang sesuai sebab orang2 berumur tak suka benda manis-manis jadi kalau bagi dorang try flavour nie mesti dorang suka. Sis pun suka jugak. Tak muak tapi mengenyangkan. Alhamdulillah Allah bagi makan, Allah bagi sedap!
-
Thank you @streetchurrosmy sebab bagi sis try flavour baru nie. InsyAllah nanti sis nak repeat lagi belikan untuk family pulak. Tak boleh move on lah! Seriously, terngiang-ngiang lagi rasa churros yang sedap nie kat celah-celah gigi. Hihikss
-
-
#dubbing #daiabebel #blessinghunterbuatreview #streetchurrosmy #ilovestreetchurros #streetchurros #goldensaltedeggyolkchurros #deliciousmarvellous #everyoneshouldtrythis #loveteroxxx .
♥️ Shawl & Purdah from @coperto.my ♥️ - #regrann  #islamtrend - #reviewbyblessinghunter 😍 Hai Assalamualaikum semuaaa~ Sis dah try dah churros flavour yg baru launch tu. Nama dia “Golden Salted Egg Churros” and rasa dia memang sedap & rare! Lain dari yang lain. Nama pun dah menyelerakan! Follow @islamtrend @islamtrend - Kebiasaannya churros kat kedai2 lain mesti rasa manis cinnamon sugar tu je tapi apa yang best dekat @streetchurrosmy nie sebab ada banyak pilihan churros. Bukan setakat churros stick bentuk yang common tu. Ada macam-macam lagi jenis korang boleh pilih sendiri. Flavour pun banyak pilihan. Bagi sis, flavour yang baru nie sedap sangat! Sebab ada rasa masam2 masin sikit. Rasa macam jajan yg twisties tu lebih kurang. Kalau nak belanja mak ayah memang sesuai sebab orang2 berumur tak suka benda manis-manis jadi kalau bagi dorang try flavour nie mesti dorang suka. Sis pun suka jugak. Tak muak tapi mengenyangkan. Alhamdulillah Allah bagi makan, Allah bagi sedap! - Thank you @streetchurrosmy sebab bagi sis try flavour baru nie. InsyAllah nanti sis nak repeat lagi belikan untuk family pulak. Tak boleh move on lah! Seriously, terngiang-ngiang lagi rasa churros yang sedap nie kat celah-celah gigi. Hihikss - - #dubbing #daiabebel #blessinghunterbuatreview #streetchurrosmy #ilovestreetchurros #streetchurros #goldensaltedeggyolkchurros #deliciousmarvellous #everyoneshouldtrythis #loveteroxxx . ♥️ Shawl & Purdah from @coperto.my ♥️ - #regrann #islamtrend
  • - #reviewbyblessinghunter 😍 Hai Assalamualaikum semuaaa~ Sis dah try dah churros flavour yg baru launch tu. Nama dia “Golden Salted Egg Churros” and rasa dia memang sedap & rare! Lain dari yang lain. Nama pun dah menyelerakan! Follow @islamtrend @islamtrend - Kebiasaannya churros kat kedai2 lain mesti rasa manis cinnamon sugar tu je tapi apa yang best dekat @streetchurrosmy nie sebab ada banyak pilihan churros. Bukan setakat churros stick bentuk yang common tu. Ada macam-macam lagi jenis korang boleh pilih sendiri. Flavour pun banyak pilihan. Bagi sis, flavour yang baru nie sedap sangat! Sebab ada rasa masam2 masin sikit. Rasa macam jajan yg twisties tu lebih kurang. Kalau nak belanja mak ayah memang sesuai sebab orang2 berumur tak suka benda manis-manis jadi kalau bagi dorang try flavour nie mesti dorang suka. Sis pun suka jugak. Tak muak tapi mengenyangkan. Alhamdulillah Allah bagi makan, Allah bagi sedap! - Thank you @streetchurrosmy sebab bagi sis try flavour baru nie. InsyAllah nanti sis nak repeat lagi belikan untuk family pulak. Tak boleh move on lah! Seriously, terngiang-ngiang lagi rasa churros yang sedap nie kat celah-celah gigi. Hihikss - - #dubbing #daiabebel #blessinghunterbuatreview #streetchurrosmy #ilovestreetchurros #streetchurros #goldensaltedeggyolkchurros #deliciousmarvellous #everyoneshouldtrythis #loveteroxxx . ♥️ Shawl & Purdah from @coperto.my ♥️ - #regrann #islamtrend
  • 11 0
  • nuyulnoorzain - Nuyul Noorzain @nuyulnoorzain 9 months ago
  • Assalamualaikum Semua.. Alhamdulilah baru berkesempatan untuk menulis.. Syukur Alhamdulilah Terima Kasih Semua yang wish birthday #24042018 nurul Semalam & mendoakan nurul semalam.#nurulturns28
Terima kasih banyak2..Allah sahaja balas doa kalian.👐👐Tahun hari jadi tahun ini tak minta banyak takut tak tertunai sblm2 ini😂😂 ..Minta kamu semua mendoakan nurul tahun ini dapat kesihatan yang baik..❤
Dapat join aktiviti run.. 🏃‍♀️
Minta doakan tahun ini dapat kuruskan badan.💃
Akhir sekali doakan semoga perniagaan ayah n nurul berjalan lancar. 👨‍👧
Amin amin amin yrb almin.. #nurulturns28
#24042018 
#loveteroxxx 😍😘 Assalamualaikum Semua.. Alhamdulilah baru berkesempatan untuk menulis.. Syukur Alhamdulilah Terima Kasih Semua yang wish birthday #24042018 nurul Semalam & mendoakan nurul semalam.#nurulturns28 Terima kasih banyak2..Allah sahaja balas doa kalian.👐👐Tahun hari jadi tahun ini tak minta banyak takut tak tertunai sblm2 ini😂😂 ..Minta kamu semua mendoakan nurul tahun ini dapat kesihatan yang baik..❤ Dapat join aktiviti run.. 🏃‍♀️ Minta doakan tahun ini dapat kuruskan badan.💃 Akhir sekali doakan semoga perniagaan ayah n nurul berjalan lancar. 👨‍👧 Amin amin amin yrb almin.. #nurulturns28 #24042018 #loveteroxxx 😍😘
  • Assalamualaikum Semua.. Alhamdulilah baru berkesempatan untuk menulis.. Syukur Alhamdulilah Terima Kasih Semua yang wish birthday #24042018 nurul Semalam & mendoakan nurul semalam.#nurulturns28 Terima kasih banyak2..Allah sahaja balas doa kalian.👐👐Tahun hari jadi tahun ini tak minta banyak takut tak tertunai sblm2 ini😂😂 ..Minta kamu semua mendoakan nurul tahun ini dapat kesihatan yang baik..❤ Dapat join aktiviti run.. 🏃‍♀️ Minta doakan tahun ini dapat kuruskan badan.💃 Akhir sekali doakan semoga perniagaan ayah n nurul berjalan lancar. 👨‍👧 Amin amin amin yrb almin.. #nurulturns28 #24042018 #loveteroxxx 😍😘
  • 67 25