#lifeatthinker Instagram Photos & Videos

lifeatthinker - 815 posts

Latest Instagram Posts

  • adlysyairi - Adly Syairi Ramly @adlysyairi 1 month ago
  • Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. 
Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best!

It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #ThinkerStudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it.

Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. 
Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. 
Most importantly, thank you #HerbalEssences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project.

Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. 
Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆

Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #LifeAtThinker 30 March, 2019. 
Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣

Again, thank you, thank you, thank you ❤️ Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best! It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #thinkerstudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it. Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. Most importantly, thank you #herbalessences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project. Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆 Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #lifeatthinker 30 March, 2019. Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣 Again, thank you, thank you, thank you ❤️
  • Earlier today at @chaiwallaco Johor Bahru. Thank you so much to those who came for @thinker.studios x @herbalessences giveaway. I heard some came as early as 8am! Korang memang best! It was an overwhelming experience to me, the love towards what we at #thinkerstudios did is definitely money can’t buy, and I truly and sincerely appreciate it. Thank you @jem_crossover for introducing me to Reen from @chaiwallaco who was kind enough to let us use their space for the giveaway. Thank you @tip_theicecreamproject for the inviting us for a dessert treat. Most importantly, thank you #herbalessences Malaysia team for believing in Thinker Studios and for wanting to embark on this exciting project. Thank you orang Johor for being a cool bunch. Mintak maaf buat mana yang tak dapat the T-shirts, tote-bags and shampoos. Last leg of the giveaway happening next week at... I’ll save that for later 😆 Sorry takde video proper, tak sempat lagi nak transfer. Full recap nanti dekat #lifeatthinker 30 March, 2019. Also thank you to the team yang turun @idzwankhalid @aliaharisya @syafiqshukri @hariezhaiqal @nazrinuyop and @ahirineahirudin One hell of a trip it was 🤣 Again, thank you, thank you, thank you ❤️
  • 2013 50
  • thinker.studios - Thinker Studios @thinker.studios 1 month ago
  • Bersempena dengan episod ke 100 #LifeAtThinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE!
Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #LifeAtThinker Sabtu ni, March 16, 2019.
Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly Bersempena dengan episod ke 100 #lifeatthinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE! Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #lifeatthinker Sabtu ni, March 16, 2019. Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly
  • Bersempena dengan episod ke 100 #lifeatthinker, kitorang dengan Herbal Essences nak bagi 150 helai T-Shirt, tote bag dan shampoo Herbal Essence for FREE! Macamana nak dapat? Make sure korang tengok #lifeatthinker Sabtu ni, March 16, 2019. Thank you for the love and support selama ni. We wouldn’t have achieved what we achieved today tanpa korang ❤️ - Adly
  • 10586 342
  • thinker.studios - Thinker Studios @thinker.studios 2 months ago
  • Siapa dah tengok #LifeAtThinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #YayaImOut 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁 Siapa dah tengok #lifeatthinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #yayaimout 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁
  • Siapa dah tengok #lifeatthinker harini? Kalau dah, ni ada a few submission untuk meme @yayazahir 🤣. Come on, keep them coming guys dengan hashtag #yayaimout 😂. Takkan nak biar @_hqldin menang kottt? Jangan lupa "public" kan profile supaya semua orang boleh tengok! 😁
  • 9924 79
  • adlysyairi - Adly Syairi Ramly @adlysyairi 4 months ago
  • @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #LifeAtThinker first ever physical comic. 
His part is almost done and now on to me for the text to go with it. 
We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #lifeatthinker first ever physical comic. His part is almost done and now on to me for the text to go with it. We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak
  • @hwadrin have been working really hard in completing @thinker.studios #lifeatthinker first ever physical comic. His part is almost done and now on to me for the text to go with it. We have no idea on what would be the best way to release this yet, but our promise is, it will definitely be out, by hook or by crook, so bear with us. *This is the first draft of the comic cover. We are tweaking it as we speak
  • 7228 65
  • hazemanhuzir - Hazeman Huzir @hazemanhuzir 4 months ago
  • Aku rasa dah macam mini #lifeatthinker dah aku buat video ni. Terima lah video #unboxing dari saya tetuan dan pepuan.

Anyways, contoh bawang level seribu. Kau duk record dalam ofis kau tersalah dengar Datuk Fazley Yaakob kahwin, kau stop kejap. Nasib @jessabellsoo ngan @ellyarifin betulkan "bersanding" laju-laju. Tak memasal jadi news satgi.

Nah earphone wireless ni sesuai untuk korang yang aktif. Buat gym ke jogging ke. Phone kau tinggal dalam locker nun jauh di sana still connected.

Nak dapatkan pergi www.sudio.com/my. KEJAP! Diskaun 15% kalau letak discount code HAZEMAN.

Hujung tahun ni dia promo free delivery dan gift package sebab Christmas.

Likes video ni tinggi, aku jogging topless dalam opis plak pasni.

Thanks Cameraman @ziknyk

Dan penampilan khas @ellyarifin

#sudio
#sudiosweden #sudiomoments Aku rasa dah macam mini #lifeatthinker dah aku buat video ni. Terima lah video #unboxing dari saya tetuan dan pepuan. Anyways, contoh bawang level seribu. Kau duk record dalam ofis kau tersalah dengar Datuk Fazley Yaakob kahwin, kau stop kejap. Nasib @jessabellsoo ngan @ellyarifin betulkan "bersanding" laju-laju. Tak memasal jadi news satgi. Nah earphone wireless ni sesuai untuk korang yang aktif. Buat gym ke jogging ke. Phone kau tinggal dalam locker nun jauh di sana still connected. Nak dapatkan pergi www.sudio.com/my. KEJAP! Diskaun 15% kalau letak discount code HAZEMAN. Hujung tahun ni dia promo free delivery dan gift package sebab Christmas. Likes video ni tinggi, aku jogging topless dalam opis plak pasni. Thanks Cameraman @ziknyk Dan penampilan khas @ellyarifin #sudio #sudiosweden #sudiomoments
  • Aku rasa dah macam mini #lifeatthinker dah aku buat video ni. Terima lah video #unboxing dari saya tetuan dan pepuan. Anyways, contoh bawang level seribu. Kau duk record dalam ofis kau tersalah dengar Datuk Fazley Yaakob kahwin, kau stop kejap. Nasib @jessabellsoo ngan @ellyarifin betulkan "bersanding" laju-laju. Tak memasal jadi news satgi. Nah earphone wireless ni sesuai untuk korang yang aktif. Buat gym ke jogging ke. Phone kau tinggal dalam locker nun jauh di sana still connected. Nak dapatkan pergi www.sudio.com/my. KEJAP! Diskaun 15% kalau letak discount code HAZEMAN. Hujung tahun ni dia promo free delivery dan gift package sebab Christmas. Likes video ni tinggi, aku jogging topless dalam opis plak pasni. Thanks Cameraman @ziknyk Dan penampilan khas @ellyarifin #sudio #sudiosweden #sudiomoments
  • 5415 35