#freegift Instagram Photos & Videos

freegift - 758482 posts

Latest Instagram Posts

  • stokis_dhiansusukambing - Stokis Dhian safura @stokis_dhiansusukambing 22 minutes ago
  • #Adik Aqil.nahar pon minum dhian susu kambing tau ...patutla cerdik pandai,sihat brtenaga & aktif
#Stokis,Agen & dropship Wanted
#modal serendah rm188
#freegift seutas jam tangan esklusif 
#wtsp hot link kami skrng!!!! http://www.wasap.my/60189802159/haidhian #adik Aqil.nahar pon minum dhian susu kambing tau ...patutla cerdik pandai,sihat brtenaga & aktif #stokis,Agen & dropship Wanted #modal serendah rm188 #freegift seutas jam tangan esklusif #wtsp hot link kami skrng!!!! http://www.wasap.my/60189802159/haidhian
  • #adik Aqil.nahar pon minum dhian susu kambing tau ...patutla cerdik pandai,sihat brtenaga & aktif #stokis,Agen & dropship Wanted #modal serendah rm188 #freegift seutas jam tangan esklusif #wtsp hot link kami skrng!!!! http://www.wasap.my/60189802159/haidhian
  • 5 0
  • haura_dleeyaa - THESURIAROSES MELAKA TOP AGENT @haura_dleeyaa 1 hour ago
  • HEBATNYA PENANGAN #suriasoap NI
.
Tidak ku sangka tidak ku duga,  akhirnya ramai yang terbuka mata😝..
.
Pakai sabun lain tak berkesan?  Whats?  Even da lama pakai pun still tak ada perubahan😰.. Awak kena tukar sabun muka.. Sayang kalau beli mahal2 tapi tak ada function kat muke awak tu😖..
.
My own cust jerawat makin berkurang.. Uols nmpk x gmbr dlm tu.. Haaa.. Bygkan dulu muka adik tu mcm tu, skrg da makin berkurang.. Semua da makin nipis nak dapatkan kulit yg sihat.. .
.
Awak just spend cuma rm33.90 tahan 2-3 bulan.. Tak ke berbaloi tu😆😝
.
Yang sabar n consistent je bole dapat kulit sihat.. Ini tidak baru pakai sekali, terus stop pakai.. Manalah nak nmpk kesan tu.. Gelojoh sgt.. Nak cepat je memanjang.. Ishh sbr jela😪..
.
#suriasoap ade KELULUSAN KKM bole check dekat highlight sis.. 100% dibuat daripada bahan organic..
.
Siapa beli ngn sis dapat #FreeGift face brush  @ bekas sabun.. #ProvenTips sis bagi sekali kat awak
.
#sisturalieyah 
#thesuriarosesmelaka 
#thesuriaroses 
#twcmelaka 
#suriasoapmelaka 
#teamjejutsanhaaz 
#thesuriaroseswhiteningcollagen HEBATNYA PENANGAN #suriasoap NI . Tidak ku sangka tidak ku duga, akhirnya ramai yang terbuka mata😝.. . Pakai sabun lain tak berkesan? Whats? Even da lama pakai pun still tak ada perubahan😰.. Awak kena tukar sabun muka.. Sayang kalau beli mahal2 tapi tak ada function kat muke awak tu😖.. . My own cust jerawat makin berkurang.. Uols nmpk x gmbr dlm tu.. Haaa.. Bygkan dulu muka adik tu mcm tu, skrg da makin berkurang.. Semua da makin nipis nak dapatkan kulit yg sihat.. . . Awak just spend cuma rm33.90 tahan 2-3 bulan.. Tak ke berbaloi tu😆😝 . Yang sabar n consistent je bole dapat kulit sihat.. Ini tidak baru pakai sekali, terus stop pakai.. Manalah nak nmpk kesan tu.. Gelojoh sgt.. Nak cepat je memanjang.. Ishh sbr jela😪.. . #suriasoap ade KELULUSAN KKM bole check dekat highlight sis.. 100% dibuat daripada bahan organic.. . Siapa beli ngn sis dapat #freegift face brush @ bekas sabun.. #proventips sis bagi sekali kat awak . #sisturalieyah #thesuriarosesmelaka #thesuriaroses #twcmelaka #suriasoapmelaka #teamjejutsanhaaz #thesuriaroseswhiteningcollagen
  • HEBATNYA PENANGAN #suriasoap NI . Tidak ku sangka tidak ku duga, akhirnya ramai yang terbuka mata😝.. . Pakai sabun lain tak berkesan? Whats? Even da lama pakai pun still tak ada perubahan😰.. Awak kena tukar sabun muka.. Sayang kalau beli mahal2 tapi tak ada function kat muke awak tu😖.. . My own cust jerawat makin berkurang.. Uols nmpk x gmbr dlm tu.. Haaa.. Bygkan dulu muka adik tu mcm tu, skrg da makin berkurang.. Semua da makin nipis nak dapatkan kulit yg sihat.. . . Awak just spend cuma rm33.90 tahan 2-3 bulan.. Tak ke berbaloi tu😆😝 . Yang sabar n consistent je bole dapat kulit sihat.. Ini tidak baru pakai sekali, terus stop pakai.. Manalah nak nmpk kesan tu.. Gelojoh sgt.. Nak cepat je memanjang.. Ishh sbr jela😪.. . #suriasoap ade KELULUSAN KKM bole check dekat highlight sis.. 100% dibuat daripada bahan organic.. . Siapa beli ngn sis dapat #freegift face brush @ bekas sabun.. #proventips sis bagi sekali kat awak . #sisturalieyah #thesuriarosesmelaka #thesuriaroses #twcmelaka #suriasoapmelaka #teamjejutsanhaaz #thesuriaroseswhiteningcollagen
  • 3 0