#createdwithadidas Instagram Photos & Videos

createdwithadidas - 16369 posts

Latest Instagram Posts

  • melanieputria - Melanie Putria @melanieputria 1 day ago
  • Jadi ini dia reviewku buat #pureboost Go. 
Sepatu ini pas banget buat yang ingin ngerasain (sangat) comfort dalam berlari. Makanya ngga heran, banyak pelari yang kalo sudah pernah pake pureboost, akan selalu ketagihan dan menunggu terus seri pureboost dari #adidasrunning ini. 
Yang baru dan istimewa dari Pureboost Go ini adalah expanded landing zonenya. Memberi kita extra stability dan safety apabila ada gerakan zigzag atau directional changes. Apalagi kalo lari di perkotaan. Ngga bisa dihindari tuh yang namanya gerakan tiba-tiba seperti zigzag atau belokan ya kan??😃
Dan jangan khawatir, underfoot cushioningnya menurutku juga layak dipakai buat lari jarak jauh.
Nahhh 1 yang ngga kalah penting, bagi yang kakinya punya karakter wide atau lebar, alias kaki bebek 😂.. sepatu ini bisa menjadi pilihan karna cuttingnya memang lebar dan bagian uppernya terasa lentur dan bisa distretch. Satu lagi yang membuatku jatuh hati, warnanya gumaaaash sekali!
Jadi, tunggu apalagi? Sekaranglah saat yang tepat buat kenalan sama si pureboost manis ini. .
.
.
#adidasindonesia
#createdwithadidas 
Pic: @reinhardfotografie Jadi ini dia reviewku buat #pureboost Go. Sepatu ini pas banget buat yang ingin ngerasain (sangat) comfort dalam berlari. Makanya ngga heran, banyak pelari yang kalo sudah pernah pake pureboost, akan selalu ketagihan dan menunggu terus seri pureboost dari #adidasrunning ini. Yang baru dan istimewa dari Pureboost Go ini adalah expanded landing zonenya. Memberi kita extra stability dan safety apabila ada gerakan zigzag atau directional changes. Apalagi kalo lari di perkotaan. Ngga bisa dihindari tuh yang namanya gerakan tiba-tiba seperti zigzag atau belokan ya kan??😃 Dan jangan khawatir, underfoot cushioningnya menurutku juga layak dipakai buat lari jarak jauh. Nahhh 1 yang ngga kalah penting, bagi yang kakinya punya karakter wide atau lebar, alias kaki bebek 😂.. sepatu ini bisa menjadi pilihan karna cuttingnya memang lebar dan bagian uppernya terasa lentur dan bisa distretch. Satu lagi yang membuatku jatuh hati, warnanya gumaaaash sekali! Jadi, tunggu apalagi? Sekaranglah saat yang tepat buat kenalan sama si pureboost manis ini. . . . #adidasindonesia #createdwithadidas Pic: @reinhardfotografie
  • Jadi ini dia reviewku buat #pureboost Go. Sepatu ini pas banget buat yang ingin ngerasain (sangat) comfort dalam berlari. Makanya ngga heran, banyak pelari yang kalo sudah pernah pake pureboost, akan selalu ketagihan dan menunggu terus seri pureboost dari #adidasrunning ini. Yang baru dan istimewa dari Pureboost Go ini adalah expanded landing zonenya. Memberi kita extra stability dan safety apabila ada gerakan zigzag atau directional changes. Apalagi kalo lari di perkotaan. Ngga bisa dihindari tuh yang namanya gerakan tiba-tiba seperti zigzag atau belokan ya kan??😃 Dan jangan khawatir, underfoot cushioningnya menurutku juga layak dipakai buat lari jarak jauh. Nahhh 1 yang ngga kalah penting, bagi yang kakinya punya karakter wide atau lebar, alias kaki bebek 😂.. sepatu ini bisa menjadi pilihan karna cuttingnya memang lebar dan bagian uppernya terasa lentur dan bisa distretch. Satu lagi yang membuatku jatuh hati, warnanya gumaaaash sekali! Jadi, tunggu apalagi? Sekaranglah saat yang tepat buat kenalan sama si pureboost manis ini. . . . #adidasindonesia #createdwithadidas Pic: @reinhardfotografie
  • 3591 138
  • kanakhameleon - Kana 🌿 @kanakhameleon 2 days ago
  • Here is the biggest reason I decided to become a part of @adidastokyo @adidasrunners family- “their incredible commitment to Sustainability”. -
When you look at #Futurecraft and #Runfortheocean how all of us can unite and tackle the issues such ocean plastics/plastics in the daily life. -
@adidasrunners once taught me “Alone we can do so little, Together we can do SO MUCH” During #IWD month challenge, which encouraged me to run more than 100km a month, I felt that is so damn true. -
I am honored to be the captain of this powerful family and looking forward to growing together by lifting each other higher, everyday. -
If you are with us, we have @adidasrunners plogging session hosted by me on 19th May! Check more details on Runtastic and sign up when available. -
@adidasrunners のキャプテンとして @adidastokyo ファミリーの一員になりたいと決意した1番の理由は、@adidas がサステナブルな活動を積極的に行なっているから。
-
「運動を通して、社会(コミュニティ)や環境にプラスなインパクトを残したい。」それが私が去年から掲げているミッション。
-
1人だと出来ることは限られるけど、全パーツをまるごとリサイクル・リユース出来る最新の #Futurecraft や、ランを通してプラスチック・海洋汚染問題を解決するためのアクションなど みんなで一緒に取り組むことが出来るのは本当に光栄です。
-
もし共感してくれた方がいたら、ぜひ5/19(日)にある @adidasrunners プロギングセッションに来てほしいな〜✨ 私のリードするセッションで、タイムはゆっくりです😊💕 詳細はRuntasticを見てみてね。

#createdwithadidas Here is the biggest reason I decided to become a part of @adidastokyo @adidasrunners family- “their incredible commitment to Sustainability”. - When you look at #futurecraft and #runfortheocean how all of us can unite and tackle the issues such ocean plastics/plastics in the daily life. - @adidasrunners once taught me “Alone we can do so little, Together we can do SO MUCH” During #iwd month challenge, which encouraged me to run more than 100km a month, I felt that is so damn true. - I am honored to be the captain of this powerful family and looking forward to growing together by lifting each other higher, everyday. - If you are with us, we have @adidasrunners plogging session hosted by me on 19th May! Check more details on Runtastic and sign up when available. - @adidasrunners のキャプテンとして @adidastokyo ファミリーの一員になりたいと決意した1番の理由は、@adidas がサステナブルな活動を積極的に行なっているから。 - 「運動を通して、社会(コミュニティ)や環境にプラスなインパクトを残したい。」それが私が去年から掲げているミッション。 - 1人だと出来ることは限られるけど、全パーツをまるごとリサイクル・リユース出来る最新の #futurecraft や、ランを通してプラスチック・海洋汚染問題を解決するためのアクションなど みんなで一緒に取り組むことが出来るのは本当に光栄です。 - もし共感してくれた方がいたら、ぜひ5/19(日)にある @adidasrunners プロギングセッションに来てほしいな〜✨ 私のリードするセッションで、タイムはゆっくりです😊💕 詳細はRuntasticを見てみてね。 #createdwithadidas
  • Here is the biggest reason I decided to become a part of @adidastokyo @adidasrunners family- “their incredible commitment to Sustainability”. - When you look at #futurecraft and #runfortheocean how all of us can unite and tackle the issues such ocean plastics/plastics in the daily life. - @adidasrunners once taught me “Alone we can do so little, Together we can do SO MUCH” During #iwd month challenge, which encouraged me to run more than 100km a month, I felt that is so damn true. - I am honored to be the captain of this powerful family and looking forward to growing together by lifting each other higher, everyday. - If you are with us, we have @adidasrunners plogging session hosted by me on 19th May! Check more details on Runtastic and sign up when available. - @adidasrunners のキャプテンとして @adidastokyo ファミリーの一員になりたいと決意した1番の理由は、@adidas がサステナブルな活動を積極的に行なっているから。 - 「運動を通して、社会(コミュニティ)や環境にプラスなインパクトを残したい。」それが私が去年から掲げているミッション。 - 1人だと出来ることは限られるけど、全パーツをまるごとリサイクル・リユース出来る最新の #futurecraft や、ランを通してプラスチック・海洋汚染問題を解決するためのアクションなど みんなで一緒に取り組むことが出来るのは本当に光栄です。 - もし共感してくれた方がいたら、ぜひ5/19(日)にある @adidasrunners プロギングセッションに来てほしいな〜✨ 私のリードするセッションで、タイムはゆっくりです😊💕 詳細はRuntasticを見てみてね。 #createdwithadidas
  • 264 4
  • kanakhameleon - Kana 🌿 @kanakhameleon 2 days ago
  • Alley Cat Run with @adidasrunners 🏃‍♀️ -
So happy to meet @adidasrunners @adidasnyc @adidasparis @adidas Shanghai team for Alley Cat Run and winning the 1st place with this powerful team! 😍🔥
-
Thank you @les_runs @tienou08 @goochybaby for strategizing, setting the pace, pacing with me when I was about to collapse and holding my hand to the goal, which was very very sweet. I think I hit my 1km PB during those sprints. 😂 -
So happy to meet all of you and really looking forward to meeting again soon! x -
Thanks @jessiezapo and her @adidasnyc for organizing this epic activation! It was definitely the highlight of our trip. 😍
-
インスタでフォローしてて、会いたかったNYCとParis の @adidasrunners と一緒にBrooklynを走りました🥰
-
Brooklyn を走ってミッションをクリアする楽しいランなのだけど、まさかの勝ちに行く精鋭チームに入ってしまった😂 -
序盤なんてキロ3分台でのスプリントで爆速してて、私はPB達成からの手を引っ張られてゴールしました(優しすぎる)🥺💕笑 一緒に運動すると一瞬で友達になれる気がする🥳✨ Alley Cat Run with @adidasrunners 🏃‍♀️ - So happy to meet @adidasrunners @adidasnyc @adidasparis @adidas Shanghai team for Alley Cat Run and winning the 1st place with this powerful team! 😍🔥 - Thank you @les_runs @tienou08 @goochybaby for strategizing, setting the pace, pacing with me when I was about to collapse and holding my hand to the goal, which was very very sweet. I think I hit my 1km PB during those sprints. 😂 - So happy to meet all of you and really looking forward to meeting again soon! x - Thanks @jessiezapo and her @adidasnyc for organizing this epic activation! It was definitely the highlight of our trip. 😍 - インスタでフォローしてて、会いたかったNYCとParis の @adidasrunners と一緒にBrooklynを走りました🥰 - Brooklyn を走ってミッションをクリアする楽しいランなのだけど、まさかの勝ちに行く精鋭チームに入ってしまった😂 - 序盤なんてキロ3分台でのスプリントで爆速してて、私はPB達成からの手を引っ張られてゴールしました(優しすぎる)🥺💕笑 一緒に運動すると一瞬で友達になれる気がする🥳✨
  • Alley Cat Run with @adidasrunners 🏃‍♀️ - So happy to meet @adidasrunners @adidasnyc @adidasparis @adidas Shanghai team for Alley Cat Run and winning the 1st place with this powerful team! 😍🔥 - Thank you @les_runs @tienou08 @goochybaby for strategizing, setting the pace, pacing with me when I was about to collapse and holding my hand to the goal, which was very very sweet. I think I hit my 1km PB during those sprints. 😂 - So happy to meet all of you and really looking forward to meeting again soon! x - Thanks @jessiezapo and her @adidasnyc for organizing this epic activation! It was definitely the highlight of our trip. 😍 - インスタでフォローしてて、会いたかったNYCとParis の @adidasrunners と一緒にBrooklynを走りました🥰 - Brooklyn を走ってミッションをクリアする楽しいランなのだけど、まさかの勝ちに行く精鋭チームに入ってしまった😂 - 序盤なんてキロ3分台でのスプリントで爆速してて、私はPB達成からの手を引っ張られてゴールしました(優しすぎる)🥺💕笑 一緒に運動すると一瞬で友達になれる気がする🥳✨
  • 272 5