Mohd Benyamin @benjalil_

benjalil_

Mohd Benyamin Eat... Sleep... Regret... Repeat ✉️[email protected] @benjalil0990

Mohd Benyamin (@benjalil_) Recent Photos and Videos

  • Throughout trip NY aku, THIS is my highlight! Been watching @friends sitcom since god knows when. 10 season, 6 kali dah aku habiskan. Nothing and i mean NOTHING can beat this sitcom. Laugh and cried tengok cite ni hahaha 😂😭 Thanks Syapa, Yaya and Kani sebab melayan aku menapak dalam kesejukan ke tempat ni. Laff teroks! Siapa yang layan gak Friends, moment/episod mana paling best korang? 😜 #WeWereOnABreak #Pivot #PaperSnowAGhost #HowYouDoin #WwwDotHahaNotSoMuchDotCom
  • Throughout trip NY aku, THIS is my highlight! Been watching @friends sitcom since god knows when. 10 season, 6 kali dah aku habiskan. Nothing and i mean NOTHING can beat this sitcom. Laugh and cried tengok cite ni hahaha 😂😭 Thanks Syapa, Yaya and Kani sebab melayan aku menapak dalam kesejukan ke tempat ni. Laff teroks! Siapa yang layan gak Friends, moment/episod mana paling best korang? 😜 #wewereonabreak #pivot #papersnowaghost #howyoudoin #wwwdothahanotsomuchdotcom
  • 4506 64 1 month ago
  • "Hey dum dum.. Gimme gum gum!"
Famous tau kepala nii.. 🤩

#NightAtTheMuseum
  • "Hey dum dum.. Gimme gum gum!" Famous tau kepala nii.. 🤩 #nightatthemuseum
  • 2749 1 1 month ago
  • I think I made the wrong hand gesture in the wrong country...
  • I think I made the wrong hand gesture in the wrong country...
  • 4106 13 1 month ago
  • "eh ada doposen lah"
  • "eh ada doposen lah"
  • 3382 16 1 month ago
  • Curb your "Janji"
  • Curb your "Janji"
  • 6932 184 3 months ago
  • Aku punye first gaming chair woo woo. Sumpah tertarik gila dgn @ttracing_my SURGE gaming chair ni dari @racun.tech. Design merah hitam pun matching dengan headphone HyperX Cloud Alpha aku 😍.
.
Btw dekat @racun.tech ni korang leh custom build pc dengan harga murmur and semua bergantung pada budget korang 💪🏻💪🏻.
.
So go ahead and checkout @racun.tech untuk bikin dream pc korang oh, and yeah of course, boleh angkat satu kerusi macam aku jugak. Sedap dan selesa weh, sesuai utk org2 yg kerja (atau main game) depan pc berjam2. Berbaloi la untuk harga RM799 😉
.
#RacunTech #TTRacing #GamingChair #TTRacingSurge
  • Aku punye first gaming chair woo woo. Sumpah tertarik gila dgn @ttracing_my SURGE gaming chair ni dari @racun.tech. Design merah hitam pun matching dengan headphone HyperX Cloud Alpha aku 😍. . Btw dekat @racun.tech ni korang leh custom build pc dengan harga murmur and semua bergantung pada budget korang 💪🏻💪🏻. . So go ahead and checkout @racun.tech untuk bikin dream pc korang oh, and yeah of course, boleh angkat satu kerusi macam aku jugak. Sedap dan selesa weh, sesuai utk org2 yg kerja (atau main game) depan pc berjam2. Berbaloi la untuk harga RM799 😉 . #racuntech #ttracing #gamingchair #ttracingsurge
  • 3145 54 3 months ago
  • Amazing weekend we, @thinker.studios fam had.. Unforgettable.
.
.
Thanks to @temasek.retreats utk tempat gempak camgini. Korang boleh check it out! Worth it!
  • Amazing weekend we, @thinker.studios fam had.. Unforgettable. . . Thanks to @temasek.retreats utk tempat gempak camgini. Korang boleh check it out! Worth it!
  • 5371 13 4 months ago
  • Congratulations to my "little sister", @mawaraminn and pasangan. We've known each other since kecik and i'm so proud of you Mawar ❤️. Semoga bahagia hingga ke anak cucucicit.
  • Congratulations to my "little sister", @mawaraminn and pasangan. We've known each other since kecik and i'm so proud of you Mawar ❤️. Semoga bahagia hingga ke anak cucucicit.
  • 2584 12 6 months ago
  • Friday, my second favourite F word
.
.
"Fudge".. As in chocolate fudge.

I'll show myself out.
📸@yayazahir
#tb
  • Friday, my second favourite F word . . "Fudge".. As in chocolate fudge. I'll show myself out. 📸@yayazahir #tb
  • 2673 13 6 months ago
  • Kat ofis tak cukup tengok muka ke? Semak nak ikut gak..
  • Kat ofis tak cukup tengok muka ke? Semak nak ikut gak..
  • 3873 29 6 months ago
  • Lalu depan untuk bergambar je..... #InNout
  • Lalu depan untuk bergambar je..... #innout
  • 3079 13 6 months ago
  • D O double G bijess.. @snoopdogg
.
.
Thanks @yayazahir sebab tanyakan boleh x cameraman nk bergambar sekali 😬😬. Laf teghokk..
  • D O double G bijess.. @snoopdogg . . Thanks @yayazahir sebab tanyakan boleh x cameraman nk bergambar sekali 😬😬. Laf teghokk..
  • 5765 57 6 months ago
  • Walaupun aku dah tak main fidget spinner, still cun la sebab dulu aku obsess jugak la 😂😂. Thanks again @hwadrin. Cant wait for our comic to be released 💪🏻
  • Walaupun aku dah tak main fidget spinner, still cun la sebab dulu aku obsess jugak la 😂😂. Thanks again @hwadrin. Cant wait for our comic to be released 💪🏻
  • 3516 331 7 months ago
  • Macam tak masuk je.....
  • Macam tak masuk je.....
  • 6404 60 7 months ago
  • To the woman who always refer diri as "Princess", yesterday you became a Queen, gitoq speech. Selamat pengantin baru Syapa and Rezza!
.
.
#HentakHalal
#SyapaKahwin
  • To the woman who always refer diri as "Princess", yesterday you became a Queen, gitoq speech. Selamat pengantin baru Syapa and Rezza! . . #hentakhalal #syapakahwin
  • 4356 18 7 months ago
  • "in the MIDOL" pun boleh, girl 😂. #NylaNoorbee
  • "in the MIDOL" pun boleh, girl 😂. #nylanoorbee
  • 1820 23 8 months ago
  • Encik @hwadrin has done it again guys! Thanks bro karikaturkan aku menjadi favourite hero Final Fantasy zaman aku kecik2 main PS1 dulu. Siapa boleh teka nama and dari Final Fantasy mana watak ni? 🤔🤔
.
.
Gi request artwork korang kat @hwadrin guys. DM dengan pantas!
  • Encik @hwadrin has done it again guys! Thanks bro karikaturkan aku menjadi favourite hero Final Fantasy zaman aku kecik2 main PS1 dulu. Siapa boleh teka nama and dari Final Fantasy mana watak ni? 🤔🤔 . . Gi request artwork korang kat @hwadrin guys. DM dengan pantas!
  • 3026 37 8 months ago
  • Haaa! Dah ada sepasang belum tu? No picture, no proof 🔥🔥🤭. Siapa yg dah berjaya angkat sepasang dua tu post la dengan hashtag #vansXvangoghmuseum and komen kat bawah "SAYA DAH DAPAT ALHAMDULILLAH" 😂. Tak nais la sorok2 hahaha. #vansmalaysia #vans
  • Haaa! Dah ada sepasang belum tu? No picture, no proof 🔥🔥🤭. Siapa yg dah berjaya angkat sepasang dua tu post la dengan hashtag #vansxvangoghmuseum and komen kat bawah "SAYA DAH DAPAT ALHAMDULILLAH" 😂. Tak nais la sorok2 hahaha. #vansmalaysia #vans
  • 2932 23 8 months ago
  • Yeah muka bangga painting anak-anak buah aku lagi ada rupa daripada "masterpiece" yang korang tengah tengok ni... #vansmalaysia #vansXvangoghmuseum
  • Yeah muka bangga painting anak-anak buah aku lagi ada rupa daripada "masterpiece" yang korang tengah tengok ni... #vansmalaysia #vansxvangoghmuseum
  • 3778 13 8 months ago
  • What's good Amsterdam? Thanks to @vansmyofficial @vans for this awesome opportunity and yes, today is THE day where we'll get to witness the official launch of #vansXvangoghmuseum collections! Saiteddd!!
  • What's good Amsterdam? Thanks to @vansmyofficial @vans for this awesome opportunity and yes, today is THE day where we'll get to witness the official launch of #vansxvangoghmuseum collections! Saiteddd!!
  • 6824 64 8 months ago