BUKAN ABANG TROLL-LALA @_hqldin

_hqldin

BUKAN ABANG TROLL-LALA 170lbs. Might go to 200lbs after marriage. Husband to Iylia Jenner. #YNWA @thinker.studios

BUKAN ABANG TROLL-LALA (@_hqldin) Recent Photos and Videos

  • Berita baik untuk adik-adik lepasan SPM yang masih tak tahu nak sambung belajar!

Sabtu ini, 27 April, @myunitar ada anjur UNITAR CAREnival 2019 yang bertempat di UNITAR Main Campus, Kelana Jaya.

Event ni berlansung dari 9 pagi hingga 6 petang! Ada ramai artis yang mai seperti @ariffbahran , @sarahsuhairi & @asad.motawh .

Paling penting, @hazemanhuzir , @pinkazwan & aku sendiri akan ada dekat sana untuk merosakkan majlis!

Untuk maklumat lanjut, layari https://carnival.unitar.my/

Jumpa korang nanti wokey! #URPassion #URFuture #URCAREnival2019
  • Berita baik untuk adik-adik lepasan SPM yang masih tak tahu nak sambung belajar! Sabtu ini, 27 April, @myunitar ada anjur UNITAR CAREnival 2019 yang bertempat di UNITAR Main Campus, Kelana Jaya. Event ni berlansung dari 9 pagi hingga 6 petang! Ada ramai artis yang mai seperti @ariffbahran , @sarahsuhairi & @asad.motawh . Paling penting, @hazemanhuzir , @pinkazwan & aku sendiri akan ada dekat sana untuk merosakkan majlis! Untuk maklumat lanjut, layari https://carnival.unitar.my/ Jumpa korang nanti wokey! #urpassion #urfuture #urcarenival2019
  • 345 8 17 hours ago
  • @thinker.studios x @herbalessences Giveaway KL.

Thanks kepada mereka yang datang awal-awal pagi. Hope support event-event mendatang! Min Love You!
  • @thinker.studios x @herbalessences Giveaway KL. Thanks kepada mereka yang datang awal-awal pagi. Hope support event-event mendatang! Min Love You!
  • 3835 24 2 weeks ago
  • BBBBB - Boi, Bukan Bishe-Bishe Bosskur!

Kalini aku berpeluang untuk join Samsung & aku dapat buat extreme sport yang mencabar kelakian aku yang memang takut ketinggian. Yang tak bestnya, korang boleh pilih cabaran apa yang korang nak tengok aku buat. Dahtu korang pulak menang Samsung Galaxy Buds dekat www.s10beunbeaten.com untuk undi & menang. Tapi stay tuned dulu ya?

#SamsungGalaxyS10 #S10BeUnbeaten #HLive @samsungmalaysia @officialhlive
  • BBBBB - Boi, Bukan Bishe-Bishe Bosskur! Kalini aku berpeluang untuk join Samsung & aku dapat buat extreme sport yang mencabar kelakian aku yang memang takut ketinggian. Yang tak bestnya, korang boleh pilih cabaran apa yang korang nak tengok aku buat. Dahtu korang pulak menang Samsung Galaxy Buds dekat www.s10beunbeaten.com untuk undi & menang. Tapi stay tuned dulu ya? #samsunggalaxys10 #s10beunbeaten #hlive @samsungmalaysia @officialhlive
  • 3246 22 2 weeks ago
  • Bergambar dengan Malaysian Tour Guide in Los Angeles, @jeanyamir 
Goodluck for your first feature film, Bu.

Dan kalau ada Malaysian pergi LA, takde kawan nak bawak jalan-jalan, contact dia. Bagi dia belacan & sambal tumis, dah kira kawtim.
  • Bergambar dengan Malaysian Tour Guide in Los Angeles, @jeanyamir Goodluck for your first feature film, Bu. Dan kalau ada Malaysian pergi LA, takde kawan nak bawak jalan-jalan, contact dia. Bagi dia belacan & sambal tumis, dah kira kawtim.
  • 4017 16 4 weeks ago
  • Bila kau collab dengan dia, content sembang.

Bila dalam video dia, dia suruh kau terseksa. Cilaka @hazemanhuzir 
Untuk tonton video full “human torture”, go to Haze Youtube Channel.

Lepasni aku nak try ghost pepper pulak.
  • Bila kau collab dengan dia, content sembang. Bila dalam video dia, dia suruh kau terseksa. Cilaka @hazemanhuzir Untuk tonton video full “human torture”, go to Haze Youtube Channel. Lepasni aku nak try ghost pepper pulak.
  • 4329 22 4 weeks ago
  • Nak tulis caption “Bukan Bishe-Bishe” tapi macam tak kena.
  • Nak tulis caption “Bukan Bishe-Bishe” tapi macam tak kena.
  • 7549 50 2 months ago
  • Cari Madu di Japan
  • Cari Madu di Japan
  • 6754 28 2 months ago
  • Oh Yeah Yeah...
  • Oh Yeah Yeah...
  • 2386 78 2 months ago
  • Selalu 12.12 ni Lazada, Shopee buat sales. Tapi dalam hidup aku, 12.12 ialah ulang tahun perkahwinan. Pandai tak pilih tarikh?
.
This year anniversary lebih meriah sebab ada si kecil Idris Daniel yang dah pandai berjalan, dah mula nak bercakap, dan sudah pandai mengemas!
.
To my wife, happy anniversary sayang. To more adventures & children ahead! Uhukz!
  • Selalu 12.12 ni Lazada, Shopee buat sales. Tapi dalam hidup aku, 12.12 ialah ulang tahun perkahwinan. Pandai tak pilih tarikh? . This year anniversary lebih meriah sebab ada si kecil Idris Daniel yang dah pandai berjalan, dah mula nak bercakap, dan sudah pandai mengemas! . To my wife, happy anniversary sayang. To more adventures & children ahead! Uhukz!
  • 10238 54 4 months ago
  • After joining @hokitamy campaign dekat Hoki World Cup, aku baru tahu sukan hoki ni best tapi underrated. I don’t blame Malaysian yang tak ambik tahu sebab kita negara Bola Sepak.
.
Overall, sukan memang menyatukan. Aku dapat kenal local yang friendly, member baru & paling penting, aku menitis air mata dengar lagu Negaraku berkumandang di luar Malaysia. Feeling dia lain gila. So aku sembang panjang-panjang pun, korang tak baca. Jadi aku akan bagi caption yang “blend-in” dengan “Influencer” dekat Malaysia,
.
“Kalau abe Haiqal jadi pemain bola sepak Malaysia, artis mana yang nak try abe Haiqal? Komen & tag kawan korang yang perangai macam ni!”
.
Lewlz Wkwkwkwk 55555
  • After joining @hokitamy campaign dekat Hoki World Cup, aku baru tahu sukan hoki ni best tapi underrated. I don’t blame Malaysian yang tak ambik tahu sebab kita negara Bola Sepak. . Overall, sukan memang menyatukan. Aku dapat kenal local yang friendly, member baru & paling penting, aku menitis air mata dengar lagu Negaraku berkumandang di luar Malaysia. Feeling dia lain gila. So aku sembang panjang-panjang pun, korang tak baca. Jadi aku akan bagi caption yang “blend-in” dengan “Influencer” dekat Malaysia, . “Kalau abe Haiqal jadi pemain bola sepak Malaysia, artis mana yang nak try abe Haiqal? Komen & tag kawan korang yang perangai macam ni!” . Lewlz Wkwkwkwk 55555
  • 4790 33 4 months ago
  • Hi, #ImYourCrazyHost
.
Lewlz. Pergi checkout FB @hokitamy untuk tengok vlog Hockey World Cup 2018. Sebab shoot branding client, so aku takleh gila macam Troll-Lala takut takde job nanti. Uhuk!
  • Hi, #imyourcrazyhost . Lewlz. Pergi checkout FB @hokitamy untuk tengok vlog Hockey World Cup 2018. Sebab shoot branding client, so aku takleh gila macam Troll-Lala takut takde job nanti. Uhuk!
  • 2718 14 4 months ago
  • Bila Bollywood nak ambik jadi extra ni?
.
📸: @darwinmohdarif
  • Bila Bollywood nak ambik jadi extra ni? . 📸: @darwinmohdarif
  • 4083 22 4 months ago
  • 💖 for those who miss me. I miss you too.
.
📸: @umarshafiz
  • 💖 for those who miss me. I miss you too. . 📸: @umarshafiz
  • 4809 31 4 months ago
  • sHaR3aCOk3
  • sHaR3aCOk3
  • 2137 11 4 months ago
  • Aku cakap aku player hoki Malaysia, terus ajak bergambar.
.
Walaupun pakai baju Suri Hati Mr Pilot. Lewlz!
  • Aku cakap aku player hoki Malaysia, terus ajak bergambar. . Walaupun pakai baju Suri Hati Mr Pilot. Lewlz!
  • 5648 77 4 months ago
  • Next CEO of T-Series
.
.
Btw, go check out my latest vlog kat India. Aku terpaksa edit cepat sebab internet hotel sini upload speed 2.0Mbps je. Link ada dekat bio.
  • Next CEO of T-Series . . Btw, go check out my latest vlog kat India. Aku terpaksa edit cepat sebab internet hotel sini upload speed 2.0Mbps je. Link ada dekat bio.
  • 5770 59 4 months ago
  • Disebabkan semua dok sebok nak pergi tengok Semi Final AFF, aku sebagai hipsturz TikTok, pergi ke India untuk tengok Hockey World Cup 2018.
.
Ya, Malaysia masuk World Cup guys. Aku akan cuba upload Vlog everyday aku dekat sana. Harap aku dapat bukak Mystery Box India Version. Lewlz!
  • Disebabkan semua dok sebok nak pergi tengok Semi Final AFF, aku sebagai hipsturz TikTok, pergi ke India untuk tengok Hockey World Cup 2018. . Ya, Malaysia masuk World Cup guys. Aku akan cuba upload Vlog everyday aku dekat sana. Harap aku dapat bukak Mystery Box India Version. Lewlz!
  • 5368 51 4 months ago