BUKAN ABANG TROLL-LALA @_hqldin

_hqldin

BUKAN ABANG TROLL-LALA 170lbs. Might go to 200lbs after marriage. Husband to Iylia Jenner. #YNWA @thinker.studios

BUKAN ABANG TROLL-LALA (@_hqldin) Recent Photos and Videos

  • Nak tulis caption “Bukan Bishe-Bishe” tapi macam tak kena.
  • Nak tulis caption “Bukan Bishe-Bishe” tapi macam tak kena.
  • 7260 45 1 week ago
  • Cari Madu di Japan
  • Cari Madu di Japan
  • 6629 28 2 weeks ago
  • Oh Yeah Yeah...
  • Oh Yeah Yeah...
  • 2362 77 3 weeks ago
  • Selalu 12.12 ni Lazada, Shopee buat sales. Tapi dalam hidup aku, 12.12 ialah ulang tahun perkahwinan. Pandai tak pilih tarikh?
.
This year anniversary lebih meriah sebab ada si kecil Idris Daniel yang dah pandai berjalan, dah mula nak bercakap, dan sudah pandai mengemas!
.
To my wife, happy anniversary sayang. To more adventures & children ahead! Uhukz!
  • Selalu 12.12 ni Lazada, Shopee buat sales. Tapi dalam hidup aku, 12.12 ialah ulang tahun perkahwinan. Pandai tak pilih tarikh? . This year anniversary lebih meriah sebab ada si kecil Idris Daniel yang dah pandai berjalan, dah mula nak bercakap, dan sudah pandai mengemas! . To my wife, happy anniversary sayang. To more adventures & children ahead! Uhukz!
  • 10161 54 2 months ago
  • After joining @hokitamy campaign dekat Hoki World Cup, aku baru tahu sukan hoki ni best tapi underrated. I don’t blame Malaysian yang tak ambik tahu sebab kita negara Bola Sepak.
.
Overall, sukan memang menyatukan. Aku dapat kenal local yang friendly, member baru & paling penting, aku menitis air mata dengar lagu Negaraku berkumandang di luar Malaysia. Feeling dia lain gila. So aku sembang panjang-panjang pun, korang tak baca. Jadi aku akan bagi caption yang “blend-in” dengan “Influencer” dekat Malaysia,
.
“Kalau abe Haiqal jadi pemain bola sepak Malaysia, artis mana yang nak try abe Haiqal? Komen & tag kawan korang yang perangai macam ni!”
.
Lewlz Wkwkwkwk 55555
  • After joining @hokitamy campaign dekat Hoki World Cup, aku baru tahu sukan hoki ni best tapi underrated. I don’t blame Malaysian yang tak ambik tahu sebab kita negara Bola Sepak. . Overall, sukan memang menyatukan. Aku dapat kenal local yang friendly, member baru & paling penting, aku menitis air mata dengar lagu Negaraku berkumandang di luar Malaysia. Feeling dia lain gila. So aku sembang panjang-panjang pun, korang tak baca. Jadi aku akan bagi caption yang “blend-in” dengan “Influencer” dekat Malaysia, . “Kalau abe Haiqal jadi pemain bola sepak Malaysia, artis mana yang nak try abe Haiqal? Komen & tag kawan korang yang perangai macam ni!” . Lewlz Wkwkwkwk 55555
  • 4763 34 2 months ago
  • Hi, #ImYourCrazyHost
.
Lewlz. Pergi checkout FB @hokitamy untuk tengok vlog Hockey World Cup 2018. Sebab shoot branding client, so aku takleh gila macam Troll-Lala takut takde job nanti. Uhuk!
  • Hi, #imyourcrazyhost . Lewlz. Pergi checkout FB @hokitamy untuk tengok vlog Hockey World Cup 2018. Sebab shoot branding client, so aku takleh gila macam Troll-Lala takut takde job nanti. Uhuk!
  • 2708 14 2 months ago
  • Bila Bollywood nak ambik jadi extra ni?
.
📸: @darwinmohdarif
  • Bila Bollywood nak ambik jadi extra ni? . 📸: @darwinmohdarif
  • 4070 22 2 months ago
  • 💖 for those who miss me. I miss you too.
.
📸: @umarshafiz
  • 💖 for those who miss me. I miss you too. . 📸: @umarshafiz
  • 4799 31 2 months ago
  • sHaR3aCOk3
  • sHaR3aCOk3
  • 2130 11 2 months ago
  • Aku cakap aku player hoki Malaysia, terus ajak bergambar.
.
Walaupun pakai baju Suri Hati Mr Pilot. Lewlz!
  • Aku cakap aku player hoki Malaysia, terus ajak bergambar. . Walaupun pakai baju Suri Hati Mr Pilot. Lewlz!
  • 5637 77 2 months ago
  • Next CEO of T-Series
.
.
Btw, go check out my latest vlog kat India. Aku terpaksa edit cepat sebab internet hotel sini upload speed 2.0Mbps je. Link ada dekat bio.
  • Next CEO of T-Series . . Btw, go check out my latest vlog kat India. Aku terpaksa edit cepat sebab internet hotel sini upload speed 2.0Mbps je. Link ada dekat bio.
  • 5760 58 2 months ago
  • Disebabkan semua dok sebok nak pergi tengok Semi Final AFF, aku sebagai hipsturz TikTok, pergi ke India untuk tengok Hockey World Cup 2018.
.
Ya, Malaysia masuk World Cup guys. Aku akan cuba upload Vlog everyday aku dekat sana. Harap aku dapat bukak Mystery Box India Version. Lewlz!
  • Disebabkan semua dok sebok nak pergi tengok Semi Final AFF, aku sebagai hipsturz TikTok, pergi ke India untuk tengok Hockey World Cup 2018. . Ya, Malaysia masuk World Cup guys. Aku akan cuba upload Vlog everyday aku dekat sana. Harap aku dapat bukak Mystery Box India Version. Lewlz!
  • 5365 51 2 months ago
  • So haritu aku ngan @adrianaadnan dah pegi LA untuk Disney Wreck It Ralph 2 : Ralph Breaks The Internet Country Day Visit sebab kitorg menang Thinker Break The Internet Challenge. 
Process diorang buat animation ni memang power. Ade la jugak dapat tengok a few special clip and mamat dalam gambar ni nama dia Mark Henn and dia adelah pelukis animasi tu sendiri, LEGEND TEROK! Senang cakap korang kena pergi tengok sendiri movie ni, sebab dia memang best! Nuff said. Tengok ape yang kitorang buat dekat sana dalam Life At Thinker hari ni. Link dekat bio.

And ni link kalau nak tau showtime seluruh malaysia.

https://po.st/A3qjhV

P/s : kau gile ape pegi LA 2 kali dalam masa 2 bulan

#throwback
#ralphbreakstheinternet
  • So haritu aku ngan @adrianaadnan dah pegi LA untuk Disney Wreck It Ralph 2 : Ralph Breaks The Internet Country Day Visit sebab kitorg menang Thinker Break The Internet Challenge. Process diorang buat animation ni memang power. Ade la jugak dapat tengok a few special clip and mamat dalam gambar ni nama dia Mark Henn and dia adelah pelukis animasi tu sendiri, LEGEND TEROK! Senang cakap korang kena pergi tengok sendiri movie ni, sebab dia memang best! Nuff said. Tengok ape yang kitorang buat dekat sana dalam Life At Thinker hari ni. Link dekat bio. And ni link kalau nak tau showtime seluruh malaysia. https://po.st/A3qjhV P/s : kau gile ape pegi LA 2 kali dalam masa 2 bulan #throwback #ralphbreakstheinternet
  • 5542 23 2 months ago
  • Handsome? Ikr.
  • Handsome? Ikr.
  • 5145 70 2 months ago
  • LEAKED: Avengers 4 new villain SCENE masa AFTER CREDIT nanti.
.
.
Komen kalau korang rasa takut dengan villain baru MCU
  • LEAKED: Avengers 4 new villain SCENE masa AFTER CREDIT nanti. . . Komen kalau korang rasa takut dengan villain baru MCU
  • 3622 67 3 months ago
  • Jomovie sudah masuk episod 100! Walaupun aku buat masa awal 20 episodes je, tapi banyak pengalaman aku belajar terutama sekali bila kena marah dengan orang penting dalam perfileman Malaysia. (Lewlz if ada yang tahu)
.
.
To more episode kepada Jomovie. Lagi 300 episod je nak sama macam RunningMan.
  • Jomovie sudah masuk episod 100! Walaupun aku buat masa awal 20 episodes je, tapi banyak pengalaman aku belajar terutama sekali bila kena marah dengan orang penting dalam perfileman Malaysia. (Lewlz if ada yang tahu) . . To more episode kepada Jomovie. Lagi 300 episod je nak sama macam RunningMan.
  • 3260 14 3 months ago